Bibliotheek PDF EPUB

Verlichting in business - Kees Klomp

Kees Klomp Een boek dat u bij ons kunt lezen en downloaden

PRIJS: GRATIS
FORMAAT: PDF EPUB MOBI TXT FB2
DATUM: augustus 2010
DIMENSIE: 8,42
ISBN: 9789077881903
TAAL: Nederlands
SCHRIJVER: Kees Klomp

Omschrijving:

Wakker geschud door de crisis zoeken ondernemingen naar een nieuw evenwicht tussen menselijke en economische waarden. In dit boek biedt de bekende marketingstrateeg Kees Klomp inspiratie met acht boeddhistische inzichten, die tegelijkertijd acht belangrijke commerciële trends vormen:Small * Klein is het nieuwe grootSpirit * De opkomst van de nieuwe spirituelenSustainability * De roep om duurzaamheidServe * De nieuwe betekeniseconomieSincere * De revolutie van eerlijkheid en authenticiteitSoft * De kracht van kwetsbaarheidSlow * Langzaam is het nieuwe snelSafe * De winst van commercieel idealismeKees Klomp en Cor Hospes, de schrijver van dit boek, wandelden met acht personen uit de wereld van management en marketing door het Drentse oerlandschap. Met prominente denkers als consultant Albert Boswijk, maatschappelijk ondernemer Michiel Pot en marketingfilosoof Goos Geurtsen effenen ze het pad naar persoonlijk geluk, zakelijk succes en maatschappelijke voorspoed.

...erlichting is beschikbaar in alle standaard formaten van 60/120/150 cm en kunnen, zonder aanpassingen, direct gebruikt worden in de traditionele armaturen van 18/36/58 Watt ... Verlichting in business (e-Book) - Kees Klomp, Cor Hospes ... ... . De T8 verlichting is het resultaat van meer dan 10 jaar research en ontwikkeling. Verlichting in business Cor Hospes • ebook • epub. Samenvatting . Wakker geschud door de crisis zoeken ondernemingen naar een nieuw evenwicht tussen menselijke en economische waarden. Verlichting. Verlichting is in sommige organisaties verantwoordelijk voor 20% tot 50% van het totale energieverbruik. In winkels kan dat zelfs oplopen tot 70%. Door energ ... VERLICHTING IN BUSINESS van UITGEVERIJ HAYSTACK - The Read ... ... . Verlichting. Verlichting is in sommige organisaties verantwoordelijk voor 20% tot 50% van het totale energieverbruik. In winkels kan dat zelfs oplopen tot 70%. Door energiezuiniger, slimmer en met andere technieken te verlichten is veel te besparen op kosten én CO2-uitstoot. Koop nu Verlichting in business van Kees Klomp, Cor Hospes bij Boekenwereld. Veilig winkelen, bestellen en betalen!...